Carpatvin Grup a preluat și duce mai departe experiența și tradiția combinatului de vinificație Odobești, fondat în 1976.

Podgoria Odobești

Podgoria Odobești se întinde de-a lungul dealurilor situate la poalele Carpaților, în ținutul Vrancea, la sud de țara Moldovei. Dealurile, cu înălțimi cuprinse între 200 și 600 m, cu sol brun roșcat de pădure și clima cu precipitațiile caracteristice, oferă excelente condiții pentru viticultură.

Carpatvin Grup

Suntem o firmă cu capital românesc, specializată în procesarea, îmbutelierea și furnizarea de vinuri albe și rosii, precum și de servicii de import și export. Carpatvin Grup a preluat și duce mai departe experiența și tradiția combinatului de vinificație Odobești, fondat în 1976, instituție de stat la acea vreme, situat în inima podgoriei Odobești. Capacitatea de producție de vinuri albe și rosii a combinatului este de 30,000 hl/an.

Preocuparea noastră constantă este de a produce vinuri cât mai bune, ce se impun prin armonia și echilibrul gustului oferite de condițiile climatice excelente și de tehnologiile de procesare superioare.

Vinurile noastre

O mare varietate de vinuri fac din podgoria Odobești cea mai tradițională zonă viticolă din România, cu șase sortimente tradiționale de vin românesc, și anume: Galbenă de Odobești, Fetească Albă, Plavaia și Fetească Regală (vinuri albe) și Fetească Neagră și Băbească Neagră (vinuri roșii).

Vinurile de Odobesti au cucerit numeroase medalii la concursuri și expoziții locale și internaționale. Atribute precum calitate, varietate și productivitate fac din podgoria Odobesti principalul furnizor de vinuri pe piața românească.